NY MITINSTAX KAMERA ..! (HAMSAYASSINDK)

juli 25, 2015

IMG_7513w

IMG_7515ss

IMG_7514d


I FINDER INSTAX HJEMMESIDE LIGE HER!

Hej bloggen! Så fik jeg den endelig i baby pink! heh.. Jeg har den nemlig også i gul! Kan i huske, at jeg for noget tid siden lavet en giveaway med disse kamera..? Jeg har nemlig tænkt mig, at lave en snart igen! Jeg synes det er noget af det bedste, at ha’ med sig når man skal på eventyr! Jeg har allerede taget en del billeder, og køber snart en mappe, til at samle alle billederne sammen i! Jeg skal nok poste det herinde på bloggen! Jeg har også en kæmpe nyhed til jer til efteråret med disse kamera! Jeg må ikke sige noget endnu.. heh! De kan købes i mange farver – i finder hjemmesiden HER!

  • Reply
    idabresson
    august 3, 2015 at 4:20 pm

    Hej Hamsa. Dit link virker vist ikke 🙂 Bare til din info.

Leave a Reply