SUNDAY LIFE (HAMSAYASSINDK)

26. juli 2015

IMG_7648

IMG_7644

IMG_7647


TASKE: HER || JAKKE: HER || TRØJE: HER ||  BUKSER: HER || SKO: HER

Hej bloggen! Håber at i har haft en dejlig weekend! Jeg har ikke lavet andet end, at filme til min YouTube-kanal, og jeg fik nu også filmet sidste afsnit af Juli Med Hamsa! Nu skal jeg overhovedet ikke filme de næste mange dage, og det glæder jeg mig faktisk til! Jeg har uploadet en ny video hver dag i denne måned, og nu er jeg faktisk lidt træt af det.. heh! Næste weekend skal jeg til københavn, og det bliver crazy nice! Om fredagen: skal jeg til frisør hos Kongestolen, og ind på strøget og shoppe.. Om aften skal jeg til Queen Of Scandinavia finale show inde på STAY Copenhagen! Dagen efter skal jeg til GuldTuben 2015, og det bliver fedt! Jeg skal faktisk være vært for MAZE på den røde løber, og kommer til, at blogge meget mere om det når vi nærmere os! Jeg kommer selvfølgelig også til, at vlogge hele weekenden! Jeg glæder mig HELT vildt! Der skal trænes de næste fire dage, heh.. I må ha’ en dejlig aften! Xo Xo Hamsa

    Skriv en kommentar