KØBENHAVN

30. juli 2015

foto-4-1LOL

I KAN FØLGE MIG PÅ INSTAGRAM (HAMSAYASSINDK) ELLER SNAPCHAT (HAMSAYASSISB) DER JEG IKKE KOMMER TIL AT BLOGGE I WEEKENDEN!


Hej bloggen! Så er det blevet tid til life-update igen, heh.. Jeg smutter til København imorgen tidligt (05:45) Skal jeg med toget… Fedt..?! Udover at jeg skal tidligt op, så glæder jeg mig fucking meget! Jeg starter med at smutte ind til frisør Kongestolen, og få lavet mit hår, og har den sødeste frisør Christina (jeg kommer til, at vise billeder herinde senere hen) Jeg vlogge også hele weekenden. Efter det, så skal jeg ind på strøget og finde TØJ!! Jeg skal allerede til Queen Of Scandinavia final show inde på STAY Copenhagen, og lørdag skal jeg jo til Guldtuben! Jeg er vært på den røde løber for MAZE, og min søde YouTube-kollega Julia er nemlig også vært på den røde løber for S-play. I kan komme ind og se alle os på den røde løber fra 18-19 – ellers kan i se Live på S-play’s kanal lige HER. Jeg glæder mig crazy MEGET til det hele! heh.. Det har virkelig været nogle trælse dage, og trænger bare til at ha’ det sjovt. Jeg har forresten en privat makeup – artist på mig hele weekenden, som er min veninde Denise der også skal med til Guldtuben lørdag. Jeg er så spændt på det hele.. Kommer i forbi lørdag..? Jeg håber, at i alle får en dejlig weekend! Love Hamsa! xxx

    Skriv en kommentar