MAC COSMETICS – HAUL VIDEO..!!

3. august 2015

IMG_8139

IMG_8136

IMG_8137

IMG_8138

IMG_8143

= I KAN SE HELE VIDEOEN INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL LIGE HER..!

PRODUKTERNE: Large Angled Brush – 168 | Mineralize Charged – Water | Studio Fix Fluid SPF 15 – NW55 | Pro Longwear Concealer – NW45 | Studio Fix Powder Plus Foundation – NW50 | Lip Pencil – Stone | Pro Longwear Lip Pencil – BitterSweet & Bespoken For |


Hej sødeste jer! Så har jeg endnu et haul til jer, og denne gang er det fra MAC. Da jeg var i københavn hele weekenden, fik jeg shoppe løs derinde! heh.. Jeg er kæmpe fan af mærket, og det er helt bestemt en af mine yndlings mærker! Jeg er især high over deres pro longwear lip pencil, som bare holder long time! Jeg er i det hele taget fan af alle produkterne! Jeg laver snart et indlæg / video om hele weekenden! Jeg har virkelig oplevet super meget, og glæder mig til, at dele det med jer. Jeg kunne bare se på instagram, at i virkelig vil se et haul af disse produkter! Vejret har været fantastisk idag heh.. Ha’ en dejlig somme aften derude! Xo Xo Hamsa

 

    Skriv en kommentar