HAMSA: HVAD FÅR DU LAVET HOS FRISØR KONGESTOLEN..?

4. august 2015

IMG_8168

IMG_8170

IMG_8171

IMG_8175

IMG_8169

= BESØG FRISØR KONGESTOLEN PÅ GL. KONGEVEJ 21 – ELLER DERES FACEBOOK SIDE LIGE HER..!


Hey my dears! Håber at i har det skønt, og i dag er vejret skam ikke noget at råbe hurra for, men det er vi jo vandt til efterhånden heh.. Det skulle være omg-mega-meget-sommer-vejr resten af ugen, men nu må vi se! I fredags da jeg ankom til københavn var first stop Frisør Kongestolen, som jeg også postet billeder af på instagram, and snapchat. Jeg har været hos Christina et par’ gange nu, og hun er for det første et fantastisk menneske, og er virkelig glad for at ha’ lært hende at kende!! Jeg får ikke klippe mit kruset hår, hah.. Jeg får dem “nullet ud” da jeg har naturlig dreglos med krøller, og de bliver sometimes store og skal sorteres fra, så mit hår kan blive endnu længere, og det er Christina super dygtig til! Jeg behøver nemlig ikke at gå til frisør flere gange i måned, eller da jeg bruger Milk_Shake’s hår produkter, som jeg har nævnt mange gange nu heh, og fik også et par’ stykker med hjem fra Christina som jeg nok lige laver et indlæg om, ellers har jeg ikke for længe siden lavet et Milk_Shake Haul inde på min YouTube-kanal. I kan booke tid eller hvis i har spøgesmåler til Christina inde på deres facebook-side, som jeg linker lige HER. Ha’ en dejlig dag! Xo Xo Hamsa

Skriv en kommentar