Q&A: MIT LIV, YOUTUBE, OG DET HELE..! (HAMSAYASSINDK)

5. august 2015

IMG_7972


Hey my dears! Jeg bliver ofte spurgt utrolig mange sjove, søde, mærkelig spøgesmåler heh.. Og jeg har lavet et par Q&A videoer inde på min YouTube-kanal før, og nu vil jeg svare på et par stykker herinde på bloggen! Det har jeg nemlig aldrig gjort før. Hvis i vil ha’ flere af disse indlæg, så skriv gerne en kommentar! Tak på forhånd!


Hvordan er det, at være bloggere? Jeg synes det er super fedt, og er virkelig glad for at ha’ noget så langt på så kort tid! Jeg elsker at åbne mig op herinde på bloggen, og i tager altid super godt imod det! Tusind tak! I er virkelig med til at gøre mine drømme til virkeligheden, og det betyder utroligt meget for mig!


Føler du dig kendt? Og helt ærligt, så synes jeg tit at jeg får den i hovedet! “føler du dig bedre end andre” Er du bare blevet for kendt”..? WHAT? Jeg føler mig ikke bedre end andre, og jeg føler mig faktisk heller ikke kendt! Jeg bliver OVERRASKET hvergang, at nogen vil ha’ et billede med mig eller f.esk til Guldtuben hvor der blev skreget af, så mange skønne piger derude og var virkelig overvældet (det er jeg stadig), Så nej.. Jeg er mig selv hele vejen igennem.


YouTube Vs. Blog? Den er faktisk super svær! For jeg elsker min blog, og det er her som jeg startede det hele. jeg ved godt, at jeg ikke har brugt ligeså meget tid på bloggen, som sidste år.. Jeg har lagt hele mine sjæl, og kræfter på min YouTube-kanal da jeg er startede helt fra BUNDEN i forhold til de andre skønne youtuber hos MAZE, og derfor har jeg brugt meget tid på kanalen, så jeg vil aldrig kunne vælge imellem de to. Jeg prøver, at være tilstede begge steder! heh..


Hvad er din største drøm? Hm.. Den er svær! jeg har så fucking mange drømme! Jeg vil det hele! Altså ikke alt haha.. Men jeg vil ha’ mine egen produkter, tøj, tasker, talk-show, jeg har virkelig mange drømme og jeg ved at jeg nok skal nå dem alle.. Det handler om, at tro på det!


Påvirker dine haters dig meget? NEJ.. Faktisk ikke mere nej! Sometimes hvis jeg har haft en fucking træls dag, så kan jeg sgu blive mere ramt af det.. Sådan er det jo? Hvem ønsker, at blive truet på livet eller blive kaldt end masse kikset ord.. jeg er blevet bedre til, at lukke det ned.. Men jeg tror aldrig, at man kan være helt 110% ligeglad you know.


    Skriv en kommentar