HVORDAN OPBEVARER JEG MIT MAKEUP..? (HAMSAYASSINDK)

7. august 2015

FullSizeRender

IMG_8373

IMG_8372

IMG_8375

MAKE UP ORGANIZER I KLAR AKRYL XL – KAN KØBES LIGE HER..!


Hey my dears! Håber at i nyder vejret, som er blevet helt vildt lækkert de sidste par’ dage! Som i så på min instagram, så gik min gamle Studio Fix Powder Plus Foundation fra MAC (har jo lige fået en ny også hvis i har set mit MAC – Haul) i stykker i dag, da jeg prøvede at rydde lidt op i noget af mit makeup.. Jeg har nemlig fået mig en Make up organizer i klar akryl, og skal seriøst ha’ flere.!! Jeg er nemlig ved, at finde ud af hvordan mit makeup samling skal være, og jeg er blevet andbefalet mange gange disse akryl kasser! Jeg er virkelig fan, og om ikke så længe kommer der også en hel makeup-samling video inde på min YouTube-kanal igen! De kan købdes hos boxdelux, som har rigtige mange flere af disse slags akryl kasser. I ved, at jeg har too much makeup, og jeg er beauty – junkie, og når det ikke er makeup som er billigt så det vigtigt, at man passer på det! Jo bedre man passer på sit makeup jo, længere holder det. Jeg glæder mig virkelig til, at få styr på det hele snart! Har i andre idéer til hvordan ens makeup – samling kan se ud..? Må gerne sendes link under indlægge her! Håber at i får en dejlig sommeraften! Vejret er skønt! Xo Xo Hamsa

    Skriv en kommentar