HVORDAN VAR GULDTUBEN 2015..?! (HAMSAYASSINDK)

8. august 2015

IMG_8499

IMG_7971

IMG_8500

FullSizeRender (1)


Hey my dear’s! Holy shit..! Det er allerede en uge siden, at vi sad inde ved Bremen Teater, og hyldet os selv (måske lidt selvglad heh..) Men vi fortjener det sgu! Vi arbejder alle sammen utroligt meget med vores kanaler, og der ligge virkelig MANGE timer bag en video. Det var den fedeste oplevelse længe! Jeg mødte så mange af mine sødeste seer, i var så fucking vilde! Jeg tror også, at jeg taler for alle youtuberne. Jeg havde på ingen måder regnet med, at der ville komme så mange af jer! Det var crazy oplevelse! Det var også super fedt, at se de andre igen også dem man ikke havde mødt i forvejen, folk var så søde, og stemningen var virkelig god. Jeg kommer helt sikkert til, at kigge tilbage long time, og huske på aftenen som det var igår. Jeg glæder mig allerede til næste år! Det kan kun blive vildere! Jeg synes også, at S-Play fortjener kæmpe ros for, at stable sådan et kæmpe event sammen! Jeg var godt nok ikke nomineret, og det er jeg helt cool med! Jeg har lavet YouTube i 11 måneder nu, og er pisse stolt af hvad jeg har opnået på så kort tid. Jeg er virkelig glad for, at se mange af mine kollegaer vandt priser, og jeg kan virkelig unde dem det. Jeg havde virkelig en fantastisk aften, og selvom jeg tog hjem ret tidligt så var det nok for mig! Jeg havde været igang hele weekenden.. 4 en halv time med toget fredag morgen, ind til frisør kong stolen, strøget, videre på karma sushi også ind til Queen Of Scandinavia, om fredagen og var helt smadret lørdag morgen.. Men det skulle ikke stoppe oplevelsen, som denne til Guldtuben! Det er ihvertfald ikke noget, som jeg glemmer. Tak for en fantastisk aften!! Jeg håber, at vi ses næste år! Men, så længe må i ha’ en dejlig sommeraften. Xo Xo Hamsa

    Skriv en kommentar