NYHED FRA MILK_SHAKE + LIDT NYT..!!

10. august 2015

IMG_8593

IMG_8592

IMG_8594


I ved at jeg elsker Milk_Shake’s produkter, og det sidste 2 års tid har jeg næsten kun brugt produkter derfra til håret. Men der findes også produkter til kroppen fra mærket, som jeg også har brugt en del nu. Der er kommet en nyhed til kroppen, som hedder Milk_Shake Body Cream – og den kan fåes i flere varianter. Jeg har den, som hedder “Tropical Dreams” og hold nu op hvor dufter den godt!! Udover at duften er perfekt, så er den virkelig moisturizing, og jeg elsker når cremer er meget tunge! Jeg fik også et par’ ekstra produkter med mig fra Milk_Shake, som har mange serier, og min yndligs er Integrity, som er like this med mit hår! Jeg bruger næsten hele serien, og er især glad for Integrity Nourishing Muru Muru Butter, som jeg bruger inden jeg får vådt hår i 5-10 minutter, og efter det bruger jeg Integrity Nourishing Shampoo, også bruger jeg det aller bedste til mit hår, som er Integrity Nourishing Conditioner & Integrity Intensive Treatment. Mit hår har det, så lækkert efter at jeg har brugt denne serie! Og selvfølgelige Milk_shake Conditioning Whipped Cream, som jeg bruger hvergang efter bad. Hvis i ønsker produkter fra Milk_Shake skal i bare skrive til deres faebook-side HER. Jeg håber, at i alle får en dejlig mandag aften! Xo Xo Hamsa

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Milk_Shake Danmark)

    Skriv en kommentar