THE BODY SHOP: SPA OF THE WORLD™

18. august 2015


 SPA OF THE WORLD™ ” DET AFSLAPPENDE RITUAL” KAN KØBES I ALLE THE BODY SHOP’S BUTIKKER + ONLINE FRA I DAG D. 18/8/15!


Hej bloggen! Så er den HELT nye serie “SPA OF THE WORLD” i butikkerne + online i dag hos The Body Shop! Jeg ved at der kommer mange flere nye olier lige om lidt, og disse produkter er bare lidt af deres nyheder, som kommer hen over efteråret i år. Jeg har ikke fået prøvet disse produkter endnu, fordi jeg lige skal igennem nogle af de andre heh.. Men jeg regner med, at forkæle mig med dem i weekenden! Men jeg har siddet og læst om dem, og selvfølgelige dufte mig frem, og som altid er jeg helst solgt! Noget helt andet er, at man nu får dem i 350 ml. Så der er mere produkt i produktet heh! Jeg glæder mig især til, at prøve Himalayan Charcoal Body Clay, da det er en maske til kroppen og det har jeg alligevel aldrig prøvet førhen! Jeg synes bestemt, at i skal smutte forbi den tætteste The Body Shop butik i kan kom hen, og prøve dem af. Tror muligvis, at der er prøver man kan få hjem som altid. Jeg skal nok vænne tilbage med en anmeldelse, og ellers taler jeg nok om dem i en af mine videoer inde på min YouTube – kanal. Xo Xo Hamsa

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med The Body Shop Danmark)

 

    Skriv en kommentar