TIP: NYX COSMETICS MED GRATIS FRAGT..!!

20. august 2015

IMG_9073IMG_9072IMG_9074IMG_9070IMG_9071IMG_9076


 Produkterne: NYX – Full Coverage Concealer | NYX – High Definition Photogenic Concealer | NYX – Matte Lipstick | NYX – Foundation Brush | NYX – Micro Brow Pencil | NYX – Wonder Pencil | NYX – Born To Glow | NYX – Lip Primer | Der er MANGE flere lækre mærker på hjemmesiden, som i kan finde lige HER


Hej Beauty’s! Så fandt jeg denne hjemmeside NordisFeel, som er en svensk/dansk hjemmeside, som har så mange lækre brands som NYX! I har mange gange spurgt mig ind til, hvor jeg havde mærket fra nemlig. I kan finder næsten alle produkter på hjemmeside, og det er med gratis fragt! Udover at ha’ valgt mange produkter fra NYX, så fik jeg også denne Bronze Shimmer Brick Set fra Bobbi Brown! Hold nu op, den er så preety! Glæder mig til, at vise jer dem i mine tutorial’s inde på min YouTube-kanal!

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med NordicFeel.dk)

    Skriv en kommentar