SÅDAN TRÆNER JEG HERHJEMME! (HAMSAYASSINDK)

24. august 2015

IMG_9340IMG_9341IMG_9342IMG_9343


|| Reebok crossfit nano 4.0: HER || Sjippetov med vægt: HER || Mavehjul: HER||

Som jeg skrev for er par dage siden, så er jeg gået all in med træningen igen! Jeg har dovnet hele sommeren, og det vil sige at jeg har FILMET hele min sommer væk, og alt andet var der bare ikke overskud til! Men jeg er ved at komme ind i en god fase igen, og skal bare vænne mig til det igen. Jeg skriver næsten aldrig mere, om sundhed eller laver mad opskrifter længere, og det sgu for dårligt! Nu er jeg gang igen, og det jo bare godt. For noget tid siden modtog jeg disse trænings udstyr fra en hjemmeside, som hedder Phoenxfitness eller vent… Det sgu mange måneder siden! heh.. Jeg har bare ikke rigtig fået brugt det endnu. I dag nåede jeg ikke fitness, og det skulle altså ikke stoppe mig i at træne! Jeg startede med at bruge dette sjippetov med vægt, og jeg siger jer den bliver tung imens man sjipper heh.. Men det er meningen, og det er godt! Jeg er faktisk god til, at sjippe har jeg fundet ud af! Lol! Jeg vil ihvertfald skrive mere, om sundhed og mad opskrifter! Husk at vi kan hvad vi vil! Alt tager tid.

    Skriv en kommentar