GOODIEBOX AUGUST 2015 – “HANDBAG ESSENTIALS”

august 25, 2015

IMG_9360IMG_9361


 PRODUKTERNE  I DENNE MÅNED’S GOODIBOX: NAOBAY  –  ORANGE JUICE HAND CREAMGARNIERBB CREAMNIVEA  – INVISABLE ROLL ONV6WHITE SPEARMINT LÄKEROL STRAWBERRY LIMEEMITEEYEBROW DEFINER EMITEEYEBROW BRUSH | MEMEMELIP GLIDE |


Hey my dear’s! Så er bloggen småt ved, at komme sig igen! Der har nemlig været nogle dumme teknisk fejl, og nu er jeg tilbage igen! Skal nok få blogge meget mere igen. Goodiebox – august hedder ” Handbag Essentials” Og vi kender det alle sammen (næsten) heh.. Os der ihvertfald har håndtasken med all time. Jeg synes denne måneds Goodiebox er ok. Er ikke helt tilfreds, og sådan er det sometimes! Men jeg er kæmpe fan af størrelserne ved produkterne da jeg er vild med de små størrelser, som man kan ha’ med overalt. Jeg er aller mest glad for Naobay – Orange Juice Hand Cream, og mærket elsker jeg bare too much! Ellers er jeg overrasket over Emite – Eyebrow Brush, som er virkelig god til, at sætte ens bryn. Jeg skal nok lave en video, om det inde på min YouTube-kanal. I kan bestille at blive medlem af Goodiebox lige HER. Xo Xo

    Leave a Reply