HVORDAN HAR JEG DET SÅ..? (HAMSAYASSINDK)

26. august 2015

IMG_9388


= JEG VED GODT, AT JEG SER HELT ALVORLIG OG HELT BLÆST UD PÅ DETTE BILLEDE! HEH.. MEN JEG VIL PRØVE, AT TA’ ET “SERIØST BILLEDE” LOL!

LIPLINER: YOUNGBLOOD – TRULY RED  | LIPSTICK: YOUNGBLOOD – VIXEN

Hey my dear’s! Det lidt til siden, at jeg har lavet disse “føler-indlæg-eller-noget-heh..” Jeg kan bare godt li’, at fortæller hvordan det egentligt går nu hvor jeg ikke blogger så meget som førhen og bruger meget tid på min YouTube-Kanal. Som jeg skrev for nogle dage siden, så er jeg startet med at træne meget igen, og det er faktisk super dejligt at komme i den fase igen! Dog ikke så ret, at være øm (det er jeg lige nu) Men fuck nu det! Det betyder jo, at man faktisk laver noget! Jeg har også skrevet lidt om hvordan jeg træner herhjemme når jeg ikke når fitness altid. I kan læse indlægge HER. Udover det, så synes jeg det går fint nok, og prøver at vende tanken til at det snart er vinter.. Som jeg har fortalt jer i en af mine videoer, så bliver jeg ekstra lost i humøret.. Men jeg vil ikke lade det stoppe mig, så jeg prøver at få det bedste ud af det med at ta’ end masse vitaminer, og træne så jeg får god energi. Dagene går med skole, YouTube og selvfølgelige også bloggen her! Ih jeg elsker at lave disse indlæg. Jeg vil også høre om hvordan det går med jer..? Hvad går i og lave? Jeg håber ihvertfald at i har det super godt og i får en super dejlig aften. Vi blogges ved snart! Xo Xo Hamsa

 • Svar
  Maja
  5. september 2015 at 11:31

  Hvis jeg skal være helt ærlig ik’? Så går det ikke særlig godt? Jeg går og glæder mig til vinter! Jeg har slet ikke kunne holde den her sommer ud! Jeg har ikke kunne gå ud uden at få kvalme og ondt i huden.. Det er hårdt at være en blegfis ginger xD
  Jeg går og skal til at vende mig til at gå i skole igen.. Men inderligt føler jeg mig ikke klar.. Og alle har normalt har været der for mig er skredet.. Det er sygt svært ikke at have nogen at tale med..
  Men jeg må bare stoppe med at tænke på det dårlige.. Selvom det er umuligt D:

  Så nyder at kigge igennem dine videoer og opslag.. That’s made my day so much better..

  • Svar
   hamsayassin
   5. september 2015 at 21:37

   Hvor er du sød! Elsker også vinter.. Bare ikke i starten hvor man skal vænne sig til det.. Haha! Ginger er søde!! Elsker rødhåret med fjerner! Det så sødt <3

Skriv en kommentar