NYHEDER FRA GOSH COSMETICS..!!

27. august 2015

IMG_9371IMG_9373IMG_9377IMG_9374IMG_9376SS


PRODUKTERNE : GOSH COSMETICS#FOUNDATIONDROPS | GOSH COSMETICSBOOMBASTIC SWIRL MASCARA | GOSHCOSMETICS VELVET TOUCH LIPSTICK MATT | GOSH COSMETICS 2IN1 NAIL HARDENER | GOSH COSMETICS –  GEL LOOK TOP COAT | GOSH COSMETICSNAIL & CUTICLE OLIE |


Hey my dear’s! Håber at i har haft en dejlig dag! Jeg modtog disse nyheder fra GOSH, som jeg har brugt i long time nu. Jeg synes det er en ganske udmærket mærke, og i mine videoer inde på min YouTube-kanal har i godt bemærket, at jeg især er glad for deres Primer + heh.. Jeg har endnu ikke fået testet disse #foundationdrops da de er lidt for lyse til mig. Men jeg kan heldigvis blande dem op med mine deep foundation’s. Der kommer nok en video inde på min kanal. MEN dog er jeg kæmpe fan af deres Velvet Touch Lipstick Matt! Jeg har dem i disse tre farver lige nu, og skal bestemt ha’ fat i flere.. De er virkelig matte, og jeg elsker dem! Jeg vender tilbage med en anmeldelse på de andre produkter senere hen. Vi Bloggers ved senere! Ha’ en dejlig aften, og en skøn weekend! Xo Xo Hamsa

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Gosh.dk)

    Skriv en kommentar