I DAG FYLDER MIN BLOG 2 ÅR..!! (HAMSAYASSINDK)

september 2, 2015


JEG ER BLEVET NOMINERET TIL SALEDUCK’S FASHION BLOGGER AWARDS 2O15 – I KAN STEMME PÅ MIG LIGE HER! TUSIND TAK PÅ FORHÅND!


Hej sødeste jer! I dag er det en stor dag for mig, og faktisk også for jer som har fulgt med i long time herinde på bloggen. I dag fylder bloggen nemlig 2 år! Det faktisk crazy, at tænke på synes jeg selv! Jeg havde aldrig regnet med at skulle være bloggere, og at det skulle fylde så meget i mit liv som det gør. Jeg er virkelig stolt af mig selv, og alle de fede oplevelser som jeg har opnået, og det hele havde aldrig været det samme uden jer! Jeg ved godt, at jeg ikke har blogge hver eneste dag som sidste år, og det slet ikke er på det niveau pt. Men jeg har forklaret jer hvorfor herinde, og at min YouTube-kanal fylder meget mere fortiden. Jeg savner helt bestemt da jeg lavede flere indlægs om dagen og jeg lover at jeg vender tilbage til det igen, når jeg har fået tiden presset sammen! YouTube tager længere tid, og jeg elsker det ligeså meget som jeg elsker at bloggen her! Jeg elsker at jeg udvirkler mig på det front, og at i kan følge meget mere med i min daglig dag! I går blev jeg nomineret til SaleDuck Fashion Blogger Awards 2015, og jeg vil blive endnu mere glad hvis i brugt 10 sekunder på, at stemme på mig lige (HER), i skal bare trykke “stemt” under mit billede. Jeg har lyst til at takker så mange mennesker som har troet på mig hele vejen, og jeg vælger at sige TAK til jer alle sammen! Jer som har fulgt med og læst mine optur, nedtur og bare mine fuckt’ up indlægs hah.. Tak fordi at i gider at læse med og se mine videoer og bare altid skrive de sødeste LANGE dejlige beskeder! Det betyder virkelig meget for mig, og jeg væddesætter det mere end noget andet. Tusind tak! Vi bloggers ved meget snart igen! Ha’ en fantastisk onsdag aften! Husk at altid være jer selv lige meget hvad! Aldrig opgiv på jeres drømme! Xo

    Leave a Reply