DET PÅVIRKER MIG SÅ FUCKING MEGET..!!

3. september 2015

e88fe65dcaba2366351e09dca369355c


 Foto: Renata Goldirova. En journalist fra England. Jeg synes dette billede er noget af det “man tænker okay” hvis i forstår.. Jeg vil ikke poste døde børn i dette indlæg..
Jeg elsker at se nyhederne hver dag, og det er virkelig noget som jeg ser hverdag herhjemme. Jeg føler mig magtesløs, dårlig og et dårligt menneske, når jeg ser alle de flygtninge som virkelig kæmpe for at få et bedre liv her i Europa. Jeg kan virkelig ikke holde det inde længere, og jeg føler mig traumatiseret efter, at se en lille dreng fundet drukket.. Jeg fik så ondt i maven! En lille fucking dreng! Hans liv var lige startet, og hvorfor..?! Hvorfor er det ikke nogen, som kan gøre noget som helst?! Jeg ved at det er en kæmpe kamp med alle dem, som flygter fra krig. Men hvofor er der nogle smuler som er så kyniske, og sende mennesker i en fucking båd, som jeg faktisk ikke vil kalde en båd.. Jeg forstår ikke at de kan være i dem selv! Jeg håber virkelig, at de bliver straffet så hårdt! Hvor kunne jeg skrive en masse grimme ord.. jeg er frutersret og forstår ikke, at der ikke kan gøres noget! Jeg vil ønske at jeg kunne redde dem alle sammen, og det er urealistisk.. Jeg havde virkelig brug for at dele mine tanker med jer..

 

    Skriv en kommentar