SISSE KOMMER PÅ BESØG + MEETUP I MORGEN..!

4. september 2015

Hey bloggen! Så er det blevet weekend! Ja lidt øv med vejret heh.. Jeg får besøg af Sisse Mathiassen, som er en af mine bedsteveninde og kollega. Som i ved så har vi lavet videoer sammen, og vi begge er hos MAZE. Ih! Hvor jeg elsker hende altså! Selvom vi begge kan være nogle kællinger overfor hinanden sometimes, så er vi altid enige om at intet kan komme imellem os! Hun kommer forresten ved en 23-00 i nat herhjemme fordi, at hun er på arbejde til kl 21 og tager direkte bilen fra Sønderjylland her til holstebro. Jeg går og rydder op herhjemme! Jeg er faktisk gået helt AMOK! heh.. Jeg vasker dyner, tøj og hele lejligheden får en helt ny make over lol.. Jeg er faktisk stadig igang med små pause imellem. Jeg ville lige skrive et lille indlæg inden jeg smutter ned i vaske kælen om lidt. Som vi begge har skrevet på instgram, så holder vi meetup i morgen i århus! Vi mødes ved trappen ved sunset i Bruuns Galleri klokken 13:00! Vi glæder os mega meget!! Jeg er allerede igang med, at vlogge så der kommer en hel vlog fra denne weekend inde på kanlen i løbet af næste uge! Jeg vil løbe videre.. I kan se nogle af de videoer vi allerede har lavet sammen Sisse og jeg lige HER. Vi blogges ved!


FOTO: SISSE OG JEG SIDST VI VAR HERHJEMME HOS MIG! I KAN SE HENDES YOUTUBE – KANAL LIGE HER..!


    Skriv en kommentar