DET BEDSTE SUSHI NOGENSINDE..!!

8. september 2015

Og jeg har skrevet det herinde før, og skriver det IGEN! heh.. Karma Sushi er the shit! Jeg elsker det simpelthen, og det er faktisk det eneste sushi jeg spiser nu! I lørdags holdt Sisse og jeg meet up inde i Aarhus, og efter vi var færdige, tog vi ind på Karma Sushi inde i Aarhus og fik noget lækkert at spise! Jeg har også filmet lidt derinde til min vlog fra weekenden, som i kan se lige HER. Sisse var virkelig i himlen! Heh.. Hun er fra Sønderjylland, og er slet ikke vant til den slags lol.. Nu lyder det som om at hun aldrig har fået lækkert mad..?! Men you know what i meant! Hun var virkelig overrasket og det betød SÅ meget for mig! Haha.. Jeg har ikke snakket om andet end hvor lækkert det var, og hun bare skulle derind og spise med mig one day! Det var super hyggeligt, og hun skal bestemt med mig derind igen snart! Har i spist derinde før..? Xo Xo


IMG_9821IMG_9822IMG_9825IMG_9824


 

    Skriv en kommentar