IKKE ALLE DANSKERE ER RACISTER..!!

september 10, 2015

IMG_9942s

 Hej bloggen! Jeg har førhen skrevet om alt det her med flytning – krisen, og alt det her som vi høre om hele tiden pt. På facebook går det helt amok med folks meninger om det på avisernes sider. Jeg ser, at folk sviner hinanden til og kalder hinanden de grimmeste ting! Og jeg tror at vi alle er påvirket af det. Jeg synes bare, at det er forkert at kalde dansker for racister da jeg har set MANGE dansker, som hjælper disse flytninge lige nu! Jeg er så stolt af, at der findes MANGE af disse mennesker! Jeg er faktisk rørt! Nogen tager fri fra arbejde for, at gi’ mad, gaver, og jeg synes virkelig at det er smukt. Jeg forstår også, at mange synes det hele er træls og, at de fylder meget men der er en grund til, at disse mennesker flygter, og de har oplevet nogle frygtelig oplevelser, som ingen af os kan sætte sig ind i. Ha’ en dejlig aften! Husk næste kærlighed..!!

 

    Leave a Reply