Q&A #2 ADHD, VÆGTTAB, SEX..! (HAMSAYASSINDK)

september 13, 2015

PicMonkey Collage


Hej blogge! Så er det blevet tid til Q&A #2, og som i ved så har jeg allerede lavet en herinde (i kan læse den her) Nu hvor jeg ikke blogger hverdag som førhen, så synes jeg at jeg skylder jer flere af disse! Jeg håber at i vil læse med! Jeg tager et par’ stykker, som i tit spørger om. Husk NU at stemme på mig til SaleDuck Blogger Awards 2015 HER!


Er det hårdt at ha’ ADHD? Hm.. Den får jeg faktisk tit.. Jeg elsker mit ADHD, og jeg er bestemt ikke flov over det! Det er en kæmpe del af hvem jeg er som person, og selvom det gir’ træls oplevelser, så vil jeg ikke kunne leve uden det. Det er en kæmpe del af mit liv! Ja det hårdt sometimes og jeg elsker at arbejde med mig selv og det.


Hvad er sex for dig? Jeg har faktisk tænkt mig, at vil skrive om sex eller faktisk lave en video inde på min YouTube Kanal. Jeg ved at der crazy mange UNGE piger, som følger mig og nu hvor jeg selv er opvokset med piger, så vil jeg komme med mine råd om det. Sex er ikke noget, som jeg bare har med Hr. Hvem som helst, og jeg dømmer ikke alle de skanks derude. Man skal gøre hvad man har lyst til uden, at andre skal blande sig. Jeg råder ikke mine unger læsere til at se det, som at det okay at knalde med alle mulig! Bestemt ikke! Jeg tror, at dette emne bliver en video! Jeg er sikker på, at man kan misforstå emnet når det er på skrift. Eller måske vælger nogen, at misforstå det med vilje!


Kommer der flere vægttab tips? JA! Helt bestemt! Jeg planlægger en serie som jeg glæder mig til, at fortælle mere om! Dog er det inde på min YouTube-kanal hvilket er nemmeste og forklar! Hvis i har noget på hjertet omkring det, så skriv gerne under kommenterfeltet her.


 

    Leave a Reply