EFTERÅRS MUSTHAVE: SÅ MEGET KÆRLIGHED TIL OH – LIEF..!!

16. september 2015

IMG_0104dd


 Hej skønne jer! Jeg er ved, at gør’ klar til en laaaaaaaaaang vinter herhjemme, og jeg skal ha’ så meget frugt i kroppen så muligt! Jeg har meget tørt hud, og jeg elsker egentligt at passe på min krop and you know it! Jeg har førhen skrevet om disse produkter fra Oh-Lief, og snakket om dem i mine favoritter inde på min YouTube-kanal. Jeg har efterhånden prøvet de fleste brands indenfor beauty verden, og jeg må indrømme at jeg har godt styr på hvad der go and no go for mig, og jeg vil dele mine efterårs must have til, at passe på sin krop! Jeg bruger især denne Body Balm #Chamomile fra Oh-Lief, som jeg virkelig elsker!! Jeg bruger dem ikke hverdag da jeg selvfølgelig vil spare lidt på den hehe.. Ellers havde jeg smørret den på hele tiden! Man skal ikke bruge så meget af den, som jeg faktisk kom til at gøre første omgang jeg prøvet produktet! Det er min anden balm, og som jeg har fortalt jer mange gange herinde, så gir’ jeg altid produkter en chance, og hvis jeg virkelig kan se forskel, så er jeg solgt! Den er super fedtet, og tager lidt tid at tør inde så husk, at vær’ lidt tålmodig! Jeg elsker, at føle at jeg har noget på kroppen, som oveni gøre alt godt for mig. Hjælper også mod ar, og strækmærker.


IMG_0106pol.


 OH LIEF BODY BALM ROMAN CHAMOMILE: HEROH LIEF BODY LOTION GRAPEFRUIT: HERBEAUTY OIL – MARULA & BAOBAB: HER |


lolm


 BEAUTY OIL – MARULA & BAOBAB: Er et fantastisk olie! Jeg er i det hele taget olie – junkie, og elsker bare at ha’ følsen af olie på min krop. Baobab olie indeholder et højt niveau af essentielle fedtsyrer, omega 3,6 & 9 samt et løft af vitamin A , D og E. Jeg er virkelig fan af disse produkter til kroppen, og der kommer flere efterårs must haves!

(Sponsoreret indlæg i samarbejde med Pureday.eu)

 

    Skriv en kommentar