BLOG KONKURRENCE: VIND ET INSTAX KAMERA + FILM..!!

20. september 2015

Hej sødeste jer! Som jeg lovet inde på instagram, så vil jeg lave en endnu en konkurrence med Instax Mini + en pakke film! Jeg håber, at i gerne vil deltag der, jeg synes det er en mega fed konkurrence, som jeg er rigtig glad for at jeg må lave! Jeg finder en vinder næste søndag herinde på bloggen d. 27 september!


INSTAX MINI 8 KAN KØBES HOS: INSTAX.DK + MANGE FLERE ANDRE KAMERA OG INSTAX MINI FILM..!


 SÅDAN DELTAGER DU:


1: Stem på mig til – Saleduck Fashion Blogger Awards (HER) Tryk stemt under mit billede!

2: Smut ind på Instagram og følg @mitinstax!

3: Skriv Done + din email under dette indlæg (Vigtigt, at i gør’ det så jeg kan se hvem, som har deltaget og ta’ kontakt til den heldige vinder)


(I samarbejde med  Instax Danmark)

Skriv en kommentar