GOODIEBOX SEPTEMBER 2015 – “BEAUTY ICON”

25. september 2015


INDHOLD: GILDA COSMETICS  – REVITALIZING MASK || INCAPANDORA OIL || GOODIEBOX – EYELASH CURLER || TEEZ COSMETICSEYEPENCIL || LORD & BERRYCRAYON LIPSTICK || GOODIEBOX KAN TIL MELDES INDE PÅ DERES HJEMMESIDE LIGE HER.Så blev det tid til Goodiebox September, som hedder ” Beauty Icon” Kunne det blive bedre når man er beauty bloggere / Youtuber hehe..? Jeg er fan er denne måneds indhold! Jeg har faktisk prøvet alle produkterne. Som i ved, så bruger jeg ikke øjenskygge eller streg, og denne eyepencil fra TEEEZ Cosmetics er fantastisk, som lip liner til dark’s lips! Den er virkelig smootie og super nem at bruge! Helt klart den bedste produkt i denne box.. Jeg kender ikke mærket GILDA men masken er fantastisk! Den er ikke sådan som en maske, men mere tyk i det uden, at den tør ind og det er faktisk lækkert til en slags hurtig maske til hverdagen. Jeg kommer nok til at komme med en anmeldes inde på min YouTube-Kanal i mine Faves & Fails videoer.. LORD & BERRY Crayon Lipstick er også bare fantastisk!! Vi bloggers ved senere.. Xo Xo

    Skriv en kommentar