MONDAY UPDATE

28. september 2015


JEG ER BLEVET NOMINERET TIL SALEDUCK’S FASHION BLOGGER AWARDS 2O15 – I KAN STEMME PÅ MIG LIGE HER! TUSIND TAK PÅ FORHÅND!


Hej bloggen! Så blev det mandag igen wuhu.. Jeg er faktisk i godt humør idag, og synes det hele bliver bedre og bedre.. Som i måske har set i en af mine videoer, som hed “En trist dag i mit liv” hvor jeg fortalt hvordan efteråret allerede har påvirket mig + jeg var ved, at komme ud af noget medicin, så synes jeg faktisk at det går meget bedre igen nu. Jeg elsker at dele mine triste dage med jer. Jeg meget ærlig omkring den slags, og jeg synes det er fantastisk at i modtager det med åben hænder all time and THANK YOU! Jeg har været til tandlæge idag, og det gik også godt. Lige nu venter jeg på at bedøvelsen falder, så er det aftensmad tid hehe.. Jeg skal lige rydde lidt op.. Jeg updater bloggen senere i aften! Vi blogges senere! Husk nu at se min nye video også! I kan se den inde på min YouTube- kanal! xo xo

 

 

    Skriv en kommentar