I SKAL STEMME PÅ MIG FORDI…?

29. september 2015


 JEG ER BLEVET NOMINERET TIL SALEDUCK’S FASHION BLOGGER AWARDS 2O15 – I KAN STEMME PÅ MIG LIGE HER – TUSIND TAK PÅ FORHÅND!


Hej sødeste jer! Som i ved så er jeg nominiret til Saleduck Fashion Blogger Awards 2015, og det betyder crazy meget! Idag er det nemlig den sidste dag hvor i kan stemme på mig og de andre bloggere, som også er nomineret. Jeg håber selvfølgelig, at i vil stemme på mig hehe.. Jeg har nu blogge i to år, og jeg synes helt bestemt at jeg fortjener det. Jeg har virkelig arbejdet meget for, at skabe dette både for mig selv og jer! Jeg ved udmærket godt, at jeg ikke har blogge meget som sidste år her på det sidste. Jeg har brugt meget tid på min YouTube-kanal, som i også godt ved. Jeg håber at i vil stemme på mig! Lige meget om jeg vinder eller ej, så elsker jeg jer! Det betyder alt at i støtter mig både herinde, min Youtube-kanal og på instagram.. Tusind tak!! Ha’ en dejlig tirsdag aften.. Vi blogges ved senere! Xo Xo

 

 

 

    Skriv en kommentar