BENEFIT SAN FRANCISCO COSMETICS

30. september 2015


 Hey makeup loves! I kender nok mærket Benefit Cosmetics, som virkelig er kendt for deres cute indpakning! Jeg elsker Benefit, og har førhen også lavet en giveaway med mærket, og synes meget af det er super godt. Jeg er især crazy in’ love med deres Roller Lash Mascara! Det er virkelig en af de mascara, som jeg nok vil vende tilbage til i long time.. Jeg har fået tilsendt produkter fra mærket, som jeg har ønsket mig længe! Til jer, som ikke ved hvor Benefit kan findes henne i Danmark, så finder i det hos Sephora inde i ILLUM. Jeg vil lige vise jer de produkter, som jeg næsten lige har modtaget og er gået igang med at teste, og de vil nok blive nævnt inde på min YouTube-kanal. PRODUKTERNE: ROLLER LASH | HELLO FLAWLESS OXYGEN WOW | LOLLITINT CHEEK & LIP STAIN | ROCKATEUR BLUSH | BROW ZINGS | HYDRA SMOOTH LIP COLOR | POSIE BALM | I KAN FINDE ALLE DISSE PRODUKTER HOS SEPHORA!


IMG_0482


 (Sponsoreret indlæg i samarbejde med Benefit Cosmetics

 

 

    Skriv en kommentar