ALL ABOUT HIGHLIGHTS

oktober 2, 2015

Hej bloggen! Som i godt ved, så er jeg makeup – junkie, og noget som jeg elsker aller mest er highligter! Det er seriøst noget af det bedste ved makeup! Jeg har virkelig en kæmpe svaghed for det! Jeg elsker at mixe det sammen også med bronzer sometimes med højt “glimmer” hehe.. Jeg er ikke fan er “glitter” highligter for det bliver bare too much så. Jeg er mere hen af strobing, som er noget af det flotteste! Jeg har faktisk lavet en video om det inde på min YouTube-kanal for noget tid siden! Desværre var lyset ikke så godt, men det kan bruges. I dette indlæg vil jeg vise jer nogle af mine yndlings highligters, som jeg bruger meget.


 Jeg bliver helt glad når jeg ser disse billeder lol! Det okay, at i synes at jeg er lidt fuckt.. Men hey! Har vi alle sammen ikke svagheder for nogle ting? Mit er makeup, billeder, blog, youtube hehe.. Jeg elsker det! Nu har jeg forresten alle 3 highligters fra The Balm nu (billederne her er taget for 2 måneder siden) fik aldrig skrevet indlægget dengang men bedre end ingenting! Jeg er også ret vilde med Teeez CosmeticsBe Blushious, som faktisk er blush men alt for meget pigmenteret til det synes jeg?! Hvis i forstår, så er det meget stærke farver med glimmer, og det vil jeg virkelig ikke kalde for blush men heldigvis kan det bruges som man ønsker det.| TEEZ COSMETICS –  BE BLUSHIOUSURBAN DECAY – NAKED ILLUMINATED | SLEEK MAKEUPFACE FORM | THE BALMMARY LOU MANIZER |

    Leave a Reply