WHAT’S IN MY BAG…?! (HAMSAYASSINDK)

oktober 3, 2015


 Yaz! Vi elsker håndtasker eller det gør’ jeg ihvertfald! Især hvis tasken ikke fylder for meget, og man alligevel kan ha’ meget uden at det bliver får tungt. Jeg har en del tasker, og de sidste par’ stykker er faktisk fra Justab, som jeg har skrevet om mange gange herinde + inde på min YouTube-kanal. Jeg synes det er en fantastisk hjemmeside med end masse lækre tasker og nej! Dette indlæg er ikke sponsoret fordi jeg taler godt om hjemmesiden, som mange altid tror hehe.. I min taske finder man tit randoms ting, og har faktisk lige skiftet til denne her, som jeg bruger nu. Den anden var bare blevet for rodet + der ligger alt for meget lort! Jeg forstår det ikke..?! Det vigtigt for mig, at jeg har de ting som jeg skal bruge med uden at det bliver too much hehe.. Jeg vil altid ha’ en rulle deodorant med mig! Puha.. Det vil jeg slet ikke kunne uden! En håndcreme er også vigtigt for mig, og min ynglings er helt bestemt Miracle Balm fra Rituals. Det også vigtigt for mig, at der er lip balm! Der findes intet grimmere end tør læber.. Det kender i vi til alle sammen! Jeg har ikke det store makeup med mig all time faktisk mest bare en lip liner og en læbestift helst nude til hverdag pt. Er mine yndlings M.A.C’s #currant lip liner, og matte lipstick fra NYX. Det bedste ved goodiebags er, at man tit får parfume prøver med og jeg siger jer, at jeg har MANGE hehe.. Så istedet for, at slæbe på en parfume så fortrækker jeg altid parfume prøver. Min favorit pt. er denne Black Musk fra The Body Shop. 

    Leave a Reply