THE BEST NUDE LIPSTICK’S..!!

5. oktober 2015


MINE YNDLINGS NUDE LIPSTICKS: M.A.CVELVET TEDDY | NYXSABLEURBAN DECAY1993CLINQUESUEDE | GOSHMATT ANTIQUE |


Hvem elsker ikke nude?! Jeg elsker det! Eller jeg har faktisk ikke været så vild med det førhen.. Men det sidste års tid så er jeg gået helt all in på nude lipsticks hehe.. Og I tænker nok nu “Går han med så lyse farver når han er mørk..?” Og svaret er nej! Jeg bruger altid lipliner til det, eller faktisk til alt med læbestifter nu. Til nude farver bruger jeg altid Bittersweet, Hover og Currant fra M.A.C. Yndlings farver til dark skin (!!) Det samme bruger jeg til 1993 fra Urban Decay, som virkelig er min yndlings pt! Hvis jeg vil ha’ crazy meget matte læber, er Velvet Teddy fra M.A.C, den som jeg bruger midt på læberne og en brunlig lipliner.. Husk at nude skal være farven, som matcher til din skintone og ikke for mørke eller helt lyse farver.. Det kan virkelig se alt for fail ud! Not cute.. Hav en dejlig aften.


 

 

    Skriv en kommentar