HAMSA: HAR DU BOTOX I LÆBERNE..?!

6. oktober 2015


Jeg kan snart ikke poste noget uden at jeg får den i hovedet.. ” Hvor meget botox har du i læberne..? “Har du botox i læberne..?” Jeg smiler sgu af det, og jeg kan godt forstå nogen når de ser mine læber! De er ægte, og kommer aldrig til at få suget noget i mine læber eller faktisk resten af mit ansigt! Jeg er slet ikke til sådan noget, og jeg elsker at mine læber er fyldig og store. Jeg bruger lip liners ja, og det er ikke for at mine læber skal være større af det, men mere for at få markeret dem. Jeg har ikke noget imod botox, og at andre benytter sig af det. Man skal gøre hvad man vil og hverken jeg eller andre skal dømme folk’s valg, men det er bare ikke noget for mig. KYS

 

  • Svar
    Anna
    7. oktober 2015 at 16:52

    Hej Hamsa elsker dine videoer!!!

Skriv en kommentar