TOM FORD BEAUTY ER I DANMARK..!!

oktober 7, 2015

Hej beauty love! Har i hørt, at Tom Ford’s makeup linje er kommet til Danmark..?! Det er virkelig stort og det kan købes hos alle Magasin’s butikker + online. Jeg har fået fat på lidt af mærket, og kan allerede sige at det her mærke er crazy! Man betaler VIRKELIG for det man får! Det er dyrt ja, MEN godt HELL YEAH! Jeg går altid amok over et mærke hvis jeg virkelig mener det, og det ved i! Jeg skal prøve lidt mere fra mærket om ikke så længe igen, og efter det laver jeg et video hvor jeg snakker grundigt igennem om det. Jeg vil ihvertfald lige skrive til jer, at de nu kunne findes i Danmark. Er de ikke bare lækre at se på..?! Mit hjerte smelter..!!


 TOM FORD – NAIL LACQUER | TOM FORD – LIP COLOR TOM FORD – TRACELESS PERFECTING FOUNDATION SPF 15TOM FORD – ULTRA SHINE LIP GLOSSTOM FORD – CONCEALING PEN | ALLE PRODUKTERNE KAN KØBES HOS MAGASIN! I FINDER ALLE DE ANDRE PRODUKTER LIGE HER.


    Leave a Reply