HURTIG AFTENS RUTINE | HAMSAYASSINDK

9. oktober 2015

Hey beauty love! Håber at i får en dejlig efterårsferie! Jeg har så mange nye kæmpe nyheder til jer snart, og kan slet ikke vente til at råbe det højt..!! Udover det, så vil jeg skrive lidt om min “hurtig – aften – rutine” and i know.. Jeg har sagt long time, at jeg snart kommer med en video med det, og det gør’ jeg også hehe.. Det tager bare lidt længere tid at filme det, og skal ha’ en til at hjælpe, og jeg har lovet jer det, så det skal nok komme! Jeg vil ønske at jeg kunne skrive, at vi alle har en slags rutine om morgenen og aften.. Men jeg har desværre bemærket, at det ikke er alle som gøre så meget i det (jeg forstår det ikke..?!) Jeg synes personligt, at det er vigtigt..!!


 ANSIGT: Jeg prøver lidt forskelligt brands året rundt, og har få produkter som jeg kommer tilbage til altid. Jeg har førhen skrevet om serien Anti-Wrinkle Q10 PLUS fra Nivea, og grunden til at jeg har været super glad for serien er, at den er så cremet! Jeg elsker virkelig når produktet er moisturizer big time..!! Jeg starter med Q10 plus Anti-Wrinkle Serum Pearls inden jeg bruger cremen, som er fra – 417 (jeg har både haft natcremen førhen) Virkelig lækre produkter! Til aller sidst som jeg virkelig er blevet fan af og kan se en kæmpe forskel er øjencreme! Jeg har de sidste måneds tid brugt denne fra -417 hver eneste dag, og jeg er blevet kæmpe alfhærringe af det da jeg virkelig kan se en kæmpe forskel! Jeg bruger både morgen og aften.. Bare en lille smule, og jeg lover dig for, at du kan se forskel hehe. HÅR: Jeg bruger all time mine højt elskede hår produkter fra Milk_Shake, som jeg har talt om så mange gange herinde på blogge og inde på min YouTube-kanal. Min yndlings serie er Integrity. Jeg bruger ALTID Milk_shake Conditioning Whipped Cream lige efter badet, og lad det sidde i cirka 15 minutter inden jeg bruger de andre produkter.


KROP: Jeg bruger ikke body scrub hvergang, men 2-3 gange i ugen, mest to gange faktisk. Ellers bruger jeg altid Eucerin pH5 Shower oil til at barbere ben, og den er geneneralt bare super lækker hvis du har normal, tør og sensitiv hud. Jeg husker altid en bodycreme og pt. er jeg helt tosset med Hawaiia Kukui Crem fra The Body Shop..    Skriv en kommentar