BH COSMETICS CONTOUR & BLUSH PALETTE..!!

12. oktober 2015

Hej bloggen! Så fik jeg langt om længe fat i BH Cosmetics 6 Color Contour & Blush Palette, som jeg bare har ønsket mig long time!! Den kan købes hos makeup-online, som er et fantastisk hjemmeside med mange lækre brands som ikke rigtig kan købes i Danmark. Jeg har skrevet om hjemmesiden længe nu, og synes virkelig godt om den. Jeg har lige nået, at sidde med det lidt idag, og kommer nok til at vise jer hvordan jeg bruger det inde på min YouTube-kanal snart hehe.. Jeg har også fået fat i disse to børster, som jeg faktisk også har kiggede på længe! Jeg har især ønsket mig Sigma F35 Tapered Highlighter til, at påføre med highligter der det virkelig er vigtigt, at blende godt igennem! Jeg er kæmpe fan af contour børster, og kan allerede sige at Sigma F40 Large Angled Contour er god forhold til prisen!! Jeg viser det meget snart inde på min YouTube-kanal.  Sigma F40 Large Angled ContourSigmaF35 Tapered HighlighterBH Cosmetics6 Color Contour & Blush Palette | 

    Skriv en kommentar