MIT VÆRSTE MARERIDT BLEV TIL VIRKELIGHED ..!!

14. oktober 2015


Hej søde jer! Som i nok læser overskriften, så har jeg noget øv på hjertet! Jer, som har fulgt mig rigtig længe ved, at jeg har gået til tandlægen utrolig meget de sidste 2 års tid. Jeg har faktisk lige snakket om det i en af mine videoer, som hedder “Gør’ Dig Klar Med MigLet’s Talk #9. Efter jeg kom på ADHD medicin, så fik jeg desværre den dumme bivirkning, som smadrede mine tænder godt og grundigt. Jeg fik 11 huller, 3-4 knækket tænder + betændelser i roden. Jeg er heldigvis snart færdig og mangler 2 ting.. Og ja – mit mareridt blev til virkelighed idag! Jeg skal ha’ revet en tand ud næste torsdag! Jeg er virkelig i chok, og har hele tiden sagt at det bare ikke må ende med det. Måske tænker nogen af jer, at jeg bare lige skal ta’ mig sammen nu, og det også helt okay! Men for mig er det en meget ømt og ubehagelig punkt, som jeg har gået igennem i næste to år for at få mine tænder tilbage igen. Jeg har ikke selv været skyld i det for jeg skal ta’ mit medicin, og jeg håber bare at det kommer til at gå godt selvom jeg er meget nervøs lige nu. Hvis i har prøvet det selv førhen må i meget gerne skrive hvad det forgik i kommenterfeltet! Jeg er virkelig spændt, og jeg glæder mig bare til at få det overstået!

 

 • Svar
  Sara
  14. oktober 2015 at 21:51

  Hej Hamsa skal selv have revet en tand ud torsdag d.29/10 er MEGA nervøs❤️
  Håber det går godt for os begge❤️
  Love?

  • Svar
   hamsayassin
   14. oktober 2015 at 21:54

   I hope too! Du må meget gerne skrive hvordan det gik! Held og lykke! Love <3

Skriv en kommentar