MAKEUP: GLÆDER MIG TIL AT FÅ DET OVERSTÅET..!

17. oktober 2015

Hej Beauty Love! Som i så, så skrev jeg inde på instagram, at jeg snart var klar med en helt ny makeup-samling, og det er jeg også hehe! Jeg mangler bare den sidste tur til IKEA, som jeg regner med er i næste uge, så jeg kan få det hele sat op! Jeg er lige igang med, at få det hele sortere det hele sammen, og jeg er jo beauty junkie, og samler på det hehe, og det kan også få mig til, at tænke “behøver du mere nu..?” Og hvornår er nok? Det kan måske virke, som at man er “grådig” men når jeg tænker mere over det, så er det jo min hoppy..? Det som jeg bloggere og lave YouTube-videoer om..? Jeg tænker måske lidt for meget haha.. Jeg har taget et par’ billeder af noget at mit makeup, så kan kigge lidt med herinde.. Glæder mig virkelig til, at lave videoen! Jeg har så mange ideer hehe.. Ellers har jeg lavet en førhen inde på min YouTube-kanal.


 Jeg har ikke flere “holder” til mit makeup, så jeg må nøjes med en kop til mine lip liners  lige nu hehe.. Min yndlings er Chestnut fra MAC!


I


 

Skriv en kommentar