KARDASHIANS: BOTOX ELLER EJ..?

18. oktober 2015


 BILEDERNE ER FRA SAINT HOAX ” Maybe she’s born with it… Maybe it’s” VIDEOEN – SE DEM: KYLIE’S VIDEO | KIM’S VIDEO | KHLOE’S VIDEO.


Hej bloggen! Jeg er en Kardashian’s fan, og jeg er især vild med Kim Karadashian West hehe! Jeg er helt vild med deres makeup looks, og synes at de gøre det rigtig godt eller deres makeup artister gør’ det godt! Jeg har skrevet lidt om botox omkring mine læber herinde på bloggen ikke for længe siden faktisk fordi, at mange troede at jeg havde fyldt dem op hehe.. Det skal lige siges, at folk må gør’ hvad de vil, og ingen har ret til at dømme hvad andre gør’ for sig. Men jeg er til gengæld overrasket over, at der sket SÅ meget med disse piger! Jeg er faktisk helt mundlam! Kim, og Khole ligner overhovedet ikke sig selv forhold til de andre billeder Kylie har også ændret look too much, og jeg vidste godt at hendes læber var fyldt op da hun selv har indrømmet det. Makeup kan gøre meget, og det elsker vi alle hehe! Men jeg er ret sikker på, at de alle har fået lavet noget der jeg nægter at tro på at makeup kan gøre, så kæmpe forskel på en! Ens øjenbryn kan slet ikke blive løftet så meget..? Eller er det bare noget, som jeg har gået glip af..? Man kan sagtens tegne sine læber oppe, og fyldig dog ikke helt som Kylie Jenner’s men jeg er ret sikker på, at de har været forbi en klinik! Hvad tror i..?

 

    Skriv en kommentar