UPDATE: KØBENHAVN I MORGEN..!

oktober 18, 2015

Hey my dears! Imorgen går turen til København, og jeg er så spændt! Jeg glæder mig virkelig! For nogle uger siden lavede jeg en video inde på kanlen, som hed “MAC – Haul” i samarbejde med M.A.C Cosmetics DK, og jeg fortalt jer, at jeg skulle ind og lave nogle optagelser derinde d. 19 oktober, som så er i morgen hehe.. Jeg glæder mig helt vildt, og skal tidligt op… yaaaaaz..! Jeg bor jo knap fem timer fra København, så det skal nok blive en lang tur! Eller, nogle gange går turen faktisk ret hurtigt! Efter jeg har været inde ved M.A.C., skal jeg videre til Magasin, hvor jeg skal mødes med Gitte, som står får Tom Ford & Ester Lauder DK, som jeg også skal lave noget sammen med (det fortælle jeg, om senere hen).Jeg vlogger forresten! Jeg skal videre til et PR bureau, som hedder Connect Communication, og hente nyheder, a de holder presse dag d. 23, som jeg ikke kan deltage i. Ja det bliver en lang dag! Jeg opdatere min snapchat (hamsayassisb), så følg med hvis i vil holdes opdateret.. Håber at i går en dejlig uge i møde! Xo Xo

 

    Leave a Reply