TUREN TIL KØBENHAVN VAR FANTASTISK..!

oktober 20, 2015

Hej bloggen! Så er jeg faldet til efter min tur til København igår, og derfor fik jeg ikke blogget herinde der jeg var sent hjemme. Jeg var allerede oppe klokken 06:00, og skulle med toget 07:33 herfra. Jeg startet hos M.A.C Pro i København, og vi sat os nede under, og fik aftalt hvad der skulle ske, og viden om M.A.C samme med Berit (Nordic Pr & Ar Manager for M.A.C Cosmetics), og Meggie (M.A.C Makeup Artist) Skønne, skønne dame! Meggie, og jeg gik op i butikken og fandt en masse produkter, som vi skulle prøve af på mig og hun fik lagt makeup på mig, og lært mig end masse fede tricks! Hun er eddermede dygtig! You go’ girl hehe.. Jeg har vlogge fra dagen igår, som snart kommer ind på min YouTube-kanal. Jeg fik end masse lækre med, som jeg også nok skal vise jer! Gitte (Nordic Pr & Ar Manager for Tom Ford Beauty & Estée Lauder), som jeg også havde aftale med kom ned til os vi gik alle sammen hen til Magasin, og spiste frokost inden jeg skulle videre med hende. Jeg fik kigget på de lækre produkter, og vi fik aftalt en masse godt, som jeg glæder mig til, at dele med jer! Jeg fik også teste end masse farver hos Tom Ford Beauty Med David Mazzotta, som er makeup artist der. Fantastisk mand, som jeg faktisk skal møde igen d. 3 november til makeup looks. Jeg smuttet videre hen til Nyhavn hvor jeg skulle ind til Connect Communication, som holder pressedag d. 23, som jeg desværre ikke kan deltag i, og fik mig en snak derinde og fik kiggede på produkter, som jeg skal teste fremover (der kommer meget mere info) Cecilia ak. Nordic Beauty Secrets, kom også forbi der vi skulle ud og spise inden jeg skulle med toget mod jylland. Vi skulle selvfølgelig ind på Karma sushi = verdens bedste sushi nogensinde!Inde ved Tom Ford Beauty i Magasin på Kongens Nytorv i København. Glæder mig til, at vise jer de lækre produkter, som jeg har fået med hehe.Videre til Connect Communication, og kigge på de nyheder der de holder pressedag d. 23, som jeg ikke kan deltag i øv øv.. Hyggeligt at hilse på dem igen!Vi skulle lige på Karma Sushi Cecilia, og jeg.. Mmmmh! Det er altid en vinder date! I kan se vlogge fra dagen inde på min YouTube-kanal nu!

    Leave a Reply