M.A.C COSMETICS HAUL + VIDEO ♡

22. oktober 2015

Hey love! Så fik jeg filmet min nye M.A.C Haul video, som er inde på kanalen nu! Jeg har også taget billeder til bloggen + links til produkterne hvis i gerne vil se mere til det. Som i ved, så har jeg næsten lige være hos M.A.C Pro i KBH, og jeg havde lavet en Vlog + et indlæg fra dagen herinde. Jeg fik en masse lækre ting med, som jeg gerne vil vise jer herinde. M.A.C er virkelig et fantastisk brand, som er mit ALLER yndlings (det ved i hehe) Jeg elsker det fordi, at der er muligheder for alle, som helt blege menneske til dark skin som mig selv! Det er jo fantastisk! Udover det, så er produkterne all time noget, som virkelig er godt! Især deres lipsticks + foundation, pudder, det hele for fandé..!Jeg har jagtet læbestiften Stone i så langtid nu..!! Og den er faktisk også usolgt over det hele.. Men den kommer snart på lager igen, og jeg har allerede lip lineren til Stone, så farven er virkelig lækker! Den er grå, og jeg elsker at markere mine læber, så en lip liner som Cyper World er perfekt! Glæder mig til, at vise jer det i mine videoer! Jeg er også startet med at bruge primer på mine læber, som jeg vender tilbage og fortæller mere om senere. Jeg elsker dog M.A.C’s læbestifter..!!Jeg har virkelig ønsket mig Mineralize Skinfinish i farven #golddeposit, jeg har den på i min M.A.C Haul inde på min YouTube – kanal. Jeg kan virkelig ikke andet end at sige, highligt on fleek..!! Det faktisk en bronzer hehe, men jeg bruger den som higlighter til min skintone. Jeg viste ikke, at Film Noir var kommet i Powder blush i matte! Jeg fik hurtig øje på den, og sagde til Meggie (M.A.C Makeupartist) at den farve skulle jeg bare ha’! Jeg bruger den både som contour + blush, og den passer bare perfekt til min skin!Jeg har 3 foundation, som er mit mest ynglings produkt fra makeup! Jeg laver en video, som i kan se inde på kanalen (det bliver en førstehåndsindtryks) Så kan i også se hvordan det virker på mig osv. Produkterne: Studio Waterweight SPF 30 Foundation | Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation | Pro Longwear SPF 10 Foundation. Jeg er kæmpe fan af Beauty Blender som i ved, og jeg har aldrig nogensinde prøvet M.A.C’s svar på det. De hedder: PRO PERFORMANCE SPONGE & SOFTPOINT SPONGE APPLICATOR. Jeg skal lige vænne mig til dem, da det er noget helt andet og jeg elsker at de er “så hårde” og man big time kan blende igennem.Select Cover-Up & Cream Colour Base Pro. Jeg har efterhånden prøvet alle M.A.C’s concealer, og jeg har aldrig prøvet Select Cover – Up. Jeg har dem i farven #nc45, #nc50 både for at matche min hudfarve + highlight med det. De er super lækre og nemme at påføre, hvis man ikke ønsker en ful-dækkende finish. Jeg glæder mig til, at vise dem når jeg laver tutorials. Endnu et produkt som jeg ikke har prøvet før nu hehe.. Jeg har cream colour base i farven #hush, #impropercopper, som jeg mixer sammen og får en lækker creamet highlight finish. Jeg glæder mig virkelig til, at vise jer det..!! Husk at se videoen lige HER.

Skriv en kommentar