NYHED FRA ESTÉE LAUDER: PURE COLOR ENVY

oktober 25, 2015

Hey beauty loves! Jeg har glædet mig til at skrive dette indlæg for jer! Vi bor i lille Danmark og har ikke altid muligheden for at få alle de lækre produkter som de har i USA. Vi mangler nemlig flydende læbestifter som bare HOLDER og bogstavligtalt sidder fast! Jeg sidder tit og savler på instagram når jeg ser de amerikanske youtubere vise deres liquid lipsticks frem med matte eller satin finish (jeg er fan af begge) Men nu har Estée Lauder lavet disse flyende læbestifter i satin finish. Jeg har testet dem og jeg kan sige, at de sidder bogstaveligt fast! De er ikke matte, som i helt mat. Men man kan bygge dem op til matte hvis man bruger en lipliner inden. Jeg synes virkelig at disse læbestifter fortjener kæmpe hype i DK! Der er ikke rigtig nogen andre der laver disse læbestifter herhjemme, og de er alle 265 kroner værd! Jeg skal bestemt have flere, og jeg viser dem også snart inde på min YouTube-kanal, så I kan se, hvordan de sidder på mig. Har I prøvet dem..? De kan købes hos Magasin & Matas og ellers er de på online. Estée Lauder Danmark har lige lanceret deres nye hjemmeside som man nu kan handle hos og læse en masse spændende ting + få rabatter. I finder den lige HER.


I


FYLDENDE LÆBESTIFT FRA: ESTÉE LAUDER – PURE COLOR ENVY   LIQUID LIP:  BITTERSWEET | TRUE LIAR.Jeg har også prøvet deres nye matte læbestifter, som hedder Pure Color Envy MatteSculpting Lipstick i farven Desirous & Extrovert, som er super matte og lækre! Jeg elsker disse læbestifter fordi de holder i mange timer, som jeg også har snakket om før, da jeg allerede har en af dem, som ikke er matte, i farven Brazen.(I Samarbejde med Estée Lauder Danmark)

 

 

 

    Leave a Reply