GOODIEBOX OKTOBER 2015 – “FROM ME TO ME”

26. oktober 2015

Hey beauty love! Så er det blevet tid til Goodiebox igen, og denne gang er det i samarbejde med Magasin Nord. Det er en rigtig lækker box synes jeg, og er især fan af Real Techiques børsten, som jeg allerede har “Expert Face Brush” Den er virkelig lækker! Jeg har ikke rigtig fået brugt produkterne fra denne måned endnu, og har heller aldrig prøvet mærket som Magasin Nord selv har lavet før, så det glæder jeg mig til. Jeg har haft en KarmamejuKonjac Sponge” før, og det blev jeg også får at se! Den er virkelig too much lækker til, at rense ansigt. Jeg havde får et par dage siden skrevet om en lille hurtig aftenrutine, og der nævnte jeg, at jeg var blevet ret fan af øjnecreme, og i denne box er der også en Eye gel, som jeg aldrig har prøvet før og igen fra mærket Magasin Nord. Jeg er spændt på, at teste det (jeg nævner altid anmeldelser i mine faves & fails videoer inde på min YouTube-kanal) I kan bestille jeres Goodiebox inde på deres hjemmeside lige her! Det koster 119 kroner + fragt.MAGASIN NORD –  ALL IN ONE CLEANSING WIPESL’OCCITANEVERBENA SHOWER GEL | THE BODY SHOP OILS OF LIFE KARMANEJUKONJAC SPONGE | REAL TECHIQUES  –  EXPERT FACE BRUSHMAGASIN NORDEYE GELBALANCE MEFACE CREME.


    Leave a Reply