NEW IN FRA NYX COSMETICS + GRATIS FRAGT..!!

29. oktober 2015

Hej beauty loves! Jeg har en slags “mini – haul” til jer idag. Det er fra mærket NYX Cosmetics, som jeg virkelig elsker (yndlings drugstore!!). Jeg har efterhånden prøvet meget fra NYX, og jeg vil gerne prøve mere hehe! Jeg har førhen skrevet, at I kunne få gratis fragt fra hjemmesiden nordicfeel som sælger NYX og det kan I stadig. Jeg ved, at man ikke rigtig kan få NYX her i DK og denne hjemmeside er svensk/dansk hvor det max tager 2-3 dage fra det er sendt til det er leveret. Jeg er virkelig blevet glad for mærket, og synes det er super lækkert i forhold til prisen. Har I prøvet noget fra NYX før..? Jeg har allerede lavet en NYX konkurrence inde på min YouTube-kanal hvilket var en succes, så derfor tænker jeg, at vi muligvis kan finde ud af noget herinde på bloggen med Nordicfeel, som er en fantastisk hjemmeside..!!NYXButter Gloss #Madeleine | NYX – Lip Gloss Mega Shine #Beige | NYX – Lip Gloss Mega Shine #MiamiBabe | NYX – Xtreme Lip Cream #ButteryNude.Jeg har i long time ønsket mig denne Conceal Correct Contour i farven #deep, så det er bare super lækkert, at jeg har fået fat på den nu! Jeg har ikke brugt den endnu, da jeg skal have den med i en af mine videoer, som netop er startet i dag, nemlig Test Torsdag (det hedder den nye serie hehe). Så det glæder jeg mig til. Jeg har også prøvet flere af NYX‘ puddere, som jeg er ret vild med, og min nye Stay Matte Powder Foundation vil jeg nok også bruge som pudder eller til contour (jeg har den i farven #dark)Jeg elsker NYX Cosmetics læbeprodukter..!! Det er det bedste drugstore produkt nogensinde! Jeg er især fan af deres lipliners og matte læbestifter! Min yndlings læbestift er #Sable, som er matte og nude, som er virkelig lækker med #darkbrown lipliner også fra NYX. Jeg er i det hele taget blevet fan af nude/pink læbestifter hehe, så jeg bestilte også en matte #Daydream med en Blooom lip liner. Jeg viser dem snart inde på min YouTube-kanal, like always hehe..

 (Sponsoreret indlæg i samarbejde med NordicFeel.dk)

    Skriv en kommentar