LØRDAG D. 31 – 10 – 2015 || HAMSAYASSINDK

31. oktober 2015

Happy Halloween. Lol! Det er vist gået helt amok med det Halloween herhjemme i DK! Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om det endnu eller jeg er ret vild med at folk kan lave alle de looks! Det synes jeg virkelig er crazy! Jeg har faktisk lavet et “Halloween look” i samarbejde med Cocopanda, som i kan se inde på min YouTube-kanal. Jeg ved ikke helt hvad det endte med..? Jeg gik bare amok med det, og valgte at kalde det for “monster” lol.. Håber ihvertfald at i har en dejlig aften. Jeg skal bare være herhjemme, og klippe videoer og ellers bare hygge mig med det. Jeg har haft et langt bad med mine skønheds produkter, og har ikke mere Milk_Shake’s produkter tilbage..!! (der er noget nyt på vej) Men i ved hvor meget jeg elsker Milk_Shake haha. Dette indlæg er bare en af dem, som jeg bare fyr af i momentet og dem elsker jeg faktisk.. Bare blogge uden, at faktisk havde planlagt noget. Jeg sidder og slår mave lige nu puha.. Det endte med hjemmelavet burger, og det smagt super godt! Jeg skal igang med min seriøse træning på mandag, og jeg glæder mig faktisk til, at komme helt igang igen. Sometimes, så kan JEG ved ikke med andre men overskue alt.. Jeg har virkelig været på farten, og der sker kæmpe ting i mit liv, som jeg slet ikke kan vente med, at råbe! Det sgu ikke altid fedt, at holde tilbage med store nyheder, som faktisk er til jer, og selvfølgelig mig selv hehe.. Men jeg må snart råbe den ene projekt op for jer, og kan slet ikke vente..!! På torsdag skal jeg til københavn, og deltag i The Body Shop event, som jeg glæder mig til.


I


 

 

    Skriv en kommentar