NYE “NUDE” LIPSTICK’S FRA M.A.C

november 1, 2015


 SATINVERVE | MATTESTONECREMESHEEN CREME d’ NUDE | MATTEHONEYLOVE | FROSTANGEL | LUSTRE MILDIMAUVE | MATTEYASH.


God aften beauty love’s. Jeg håber at i har en dejlig søndag aften og er klar til en helt ny uge! Det er d. 1 November, og det vil sige at jeg har fødselsdag om 14 dage.!! Tiden flyver virkelig bare afsted fortiden! Jeg har fået mig 7 – M.A.C læbestifer til min samling, og i kender min store kærlighed til M.A.C.!! Jeg havde postet et billede på instagram her den anden dag, og kunne se at i gerne vil ha’ navne på dem. Jeg laver selvfølgelige en video inde på kanalen af min “M.A.C Samling” når jeg lige synes at der er nok hehe.. Jeg er blevet kæmpe fan af nude, og jeg har skrevet et indlæg for lidt tid siden af mine yndlings. Jeg bruger altid en lip liner til nude, og min yndlings er #chestnut fra M.A.C ellers en #darkbrown lip liner er en vinder. Jeg mener bestemt, at man skal bruge en lip liner som er brun hvis man har dark skin som mig selv. Er der nogle læbestifer fra M.A.C som jeg bare skal prøve, som i kender til..? Så må i gerne skrive en kommenter herinde, så vil jeg bestemt kigge på det. Jeg har også fået nye lip liners, som jeg bloggere om snart.. Ha’ en dejliga aften skønne jer! Vi blogges ved! Håber, at i kommer godt ind i den nye uge. Xo Xo

 

 

    Leave a Reply