I MORGEN GÅR TUREN TIL KØBENHAVN

2. november 2015

Hej sødeste jer! Lige nu sidder jeg og pakker færdigt da jeg skal til københavn i morgen, og jeg er først hjemme igen onsdag. Jeg overnatter hos Malene, som jeg bare glæder mig til at se..!! Jeg har ikke set hende i over et år. Hun er flyttet til københavn, så jeg joiner lige. Jeg skal TIDLIGT op, som all time hehe.. Kl 12:00 skal jeg være hos Tom Ford Beauty inde på Magasin, hvor jeg har en aftale med David Mazzotta, som er makeup artist hos Tom Ford Beauty inde på Magasin. Hvis i har set min Vlog fra sidst jeg var i københavn, så vil i kunne se ham der. Han skal lægge makeup på mig, og tale en masse om Tom Ford Beauty! Jeg er igang med, at teste en masse derfra, som jeg glæder mig til at i skal se senere hen! Efter det skal jeg videre til Beauty Academy hvor jeg har et møde med smukkeste Emilie! Jeg vlogger fra hele turen ellers kan i følge med på snapchat (hamsayassisb), så skal jeg måske lige slappe lidt af hehe.. Klara Holm, Nuria Blum, og jeg skal ind og spise på Karma Sushi (mit yndlings sted!) inden vi skal til julefrokost hos The Body Shop! Puha.. Dagen bliver long, og jeg glæder mig! Jeg har fået nyt makeup fra U.S.A – Det snakker jeg om senere hen.. Må hellere pakke videre.. 

 • Svar
  Vini
  5. november 2015 at 16:03

  Hej Hamsa, hvor har du skaffet dig en den mørke maybelline foudation du har. Ville vildt gerne prøve den, men kan ikke finde den på det danske marked. 🙂

  • Svar
   hamsayassin
   7. november 2015 at 13:32

   Hej med dig!
   Den er fra USA <3 Ja.. Desværre 🙁

Skriv en kommentar