ER ALLE BLOGGERE “ISCENESAT”…?!

4. november 2015

God aften bloggen! Jeg skulle faktisk ha’ blogget om min københavner tur, som jeg netop er kommet hjem fra. Men jeg bliver simpelthen nød til, at dele mine tanker med jer, som jeg har haft i mange timer nu! Jeg var ude og spise med skønne Berit (Nordic Pr & Ar Manager for M.A.C Cosmetics) Fantastisk kvinde, som i komme til, at høre meget mere om. Imens vi sad og spiste fortalt hun om en “Esenna 0’Neill” Som jeg aldrig har hørt om før eller set selvom hun åbenbart er en kæmpe bloggere, model osv. Berit fortæller, at denne pige havde fortalt om hendes facade bag dette “perfekte liv” Som hun har fake og ikke har haft det særlig nemt fordi, at hun havde levet sig for meget ind i det her ” perfekte billeder”, som hun tog til hendes socialemedier med et “perfekt krop” Berømthed, og penge. Jeg har stor respekt for hende! MEN Jeg vil ikke sættes i bås, som at ALLE bloggere iscenesætter sig selv. Der er mange bloggere, som gøre det og tager disse “perfekte billeder” af sig selv all time, og dem kan vi alle spotte at de åbenbart har et ” perfekt liv” men jeg har ikke lyst til, at dømme eller ha’ ondt af dem for det er deres valg og det må de selvom. Jeg stråler IKKE af et perfekt liv, og det ikke for at sige jeg er bedre end andre for det er jeg ikke. Jeg er fucking ærlig, og fortæller om mine dumme dage, og jeg tør’ at vise mine svagheder, og tager fucking ikke billeder af mig selv 24/7, og det ved jeg for jeg vil ikke være perfekt og mit liv går op og ned som ALLE andre’s. HUSK – ingen er perfekt, og ingen bliver det. Vær’ dig selv lige meget hvad! Der findes intet bedre end det og kærlighed. Jeg håber, at i får en fantastisk onsdag aften.. Love Hamsa! Læs om hele historien Esenna O’ Neill lige her. 

    Skriv en kommentar