UPDATE FRA DE SIDSTE PAR’ DAGE.. (HAMSAYASSINDK)

6. november 2015

Jeg er ked af, at jeg ikke fik blogget igår. Efter min tur til københavn, som bare har været på farten, så var jeg virkelig træt igår og havde lyst til nothing. Især igår aftes, så slukkede jeg min computer, og smed mig på sofaen og så tv. Måske jeg skulle gøre det oftere..? Som i ved tog jeg til københavn i tirsdags, og startet hos Emilie Declance, som er en fantastisk kvinde! Hold nu op hvor var hun sød.. Hvis i fulgte med på snapchat den dag kunne i se, at vi prøvet, og flade mit hår hehe.. Vi var hos Beauty Academy Copenhagen, som nu også kaldes for “glow:repeat” Vi havde en dejlig beauty snak, og skal nok fortælle meget mere om det en anden dag. Så var jeg både inde hos Magasin, og Sephora til en masse snak. Klara Holm, Nuria Blum, og Cecilie Prasz og jeg skulle spise hos Karma Sushi hvor Cecilie Demant kom senere, inden vi skulle til The Body Shop event, som var jule hygge. Vi fik en kæmpe goodiebag med lækre produkter, som jeg nok skal vise jer en af dagene herinde. Efter det tog jeg over til Malene Sandgaard og sov. Det var så dejligt, at se den skønne tøs igen..!! Vi fik grint, og snakket inden vi faldt om.. Jeg var så træt, og skulle tidligt op dagen efter igen.
  Inde på Karma Sushi med pigerne. Det var super hyggeligt!! Klara‘s og min yndlings drinks derinde fra hehe.. (Inden vi skulle til The Body Shop event) Smukke Mia Fabricius, som jeg lært at kende til Queen Of Scandinavia 2014. Super sød pige, som er pisse dygtig! Jeg synes bestemt, at i skal tjekke hendes blog ud lige HER. Vi kommer nok også til, at lave par’ videoer sammen i det nye år. Vi hygge os til The Body Shop event. FANTASTISK PIGE..!! Dagen efter skulle jeg tidligt op, og jeg kom lidt forsent oppe.. Jeg skulle ind til M.A.C Pro inde i københavn hvor jeg havde en aftale med skønne Berit (Nordic Pr & Ar Manager for M.A.C Cosmetics) Vi startede inde i butikken og meningen var, at jeg skulle ha’ filmet men der kom alt for mange mennesker, så jeg fik samlet de produkter, som jeg manglede (man kan altid finde noget nyt fra M.A.C) Hehe.. Jeg fik faktisk et par ting fra julekollektionen, og desværre var der ikke særlig meget tilbage og hvis i skal ha’ noget derfra skal i virkelig skynde jer inden det bliver gone! Highlighterne er helt væk! Jeg skal nok vise de ting, som jeg fik med også. Vi tog ud og spiste sammen, og hygge inden jeg skulle med toget mod jylland. Jeg glæder mig til, at fortælle hvad jeg også skal lave med M.A.C til december!! Det bliver virkelig sjovt! Jeg har vlogge fra dagen, som snart kommer op på min YouTube – kanal. Det var en fantastisk tur, og selvom det var hårdt er jeg taknemmelig for jeg får lov til alt det her.


 

    Skriv en kommentar