JULEHYGGE MED THE BODY SHOP #TBSJUL15

8. november 2015

I


Hej beauty love’s! I tirsdags var jeg til julehygge med The Body Shop Danmark, som i nok har set inde på min instagram. Det var super hyggeligt, og det var hyggeligt og dejligt at se alle de blogger & youtuber + medarbejderne inde på strøget i københavn. I år er temaet “Feel So Good” Som er super fedt tænkt.. Vi skal jo alle føle os godt, ikke..?! Under aften var vi ovenpå og se små film, og en af dem som gjorde meget tankevækkende på mig var, at mange mennesker som bor i Etopia ikke har adgang til rent vand. I bliver næsten nød til at se den film, så vil i forstå mig! Denne omgang fik vi en kæmpe goodiebag, som altid (det så lækkert når man er kæmpe fan af The Body Shop..!!) hehe.. I ved at jeg crazy in love når det kommer til The Body Shop. Jeg elsker bare alle deres produkter til kroppen, og jeg synes at det bliver endnu lækre for hvergang der kommer noget nyt. Jeg vil vise jer hvad vi fik i goodiebag i dette indlæg – dog har jeg givet noget af det ud (man skal dele med sin nære altid!) Malene fik øjenskyggerne da jeg ikke bruge det, og Jesper fik en sæt med parfume, sæbe osv. Jeg har så meget selv, så jeg kan sagtens dele med de folk som står meget tæt på mig.I denne pakke med Feel So Good – lå serien Fuji Green Tea, som jeg allerede har været igennem hehe.. Jeg elsker den, og det var en af mine yndlings serier fra The Body Shop! Super let og lækker. Jeg tror at jeg ligger den til siden og bruger den når det bliver forår, da jeg synes at det er frisk og let i like it.Men jeg vil gået igang med denne “Frosted Plum Gift Small” Med duften blomme, og jeg er faktisk ret vild med den! Vi fik også en læbepomade med til den + duftlys, og dutflysen er jeg vild med! Den er faktisk tændt i dette øjeblik hehe.. Jeg vil ikke rigtig komme i detaljer, men i ved at jeg alligevel fortælle om hvad de gjorde godt for mig eller ikke i mine opbrugt produkter inde på min YouTube-kanal. Jeg synes ihvertfald, at det er pisse gode gave ideer her til julen! Så boys i ved hvad i kan gi’ jeres damer! JEG BLEV SÅ GLAD – da jeg så, at denne parfume var med i vores goodiebags! Omg! Jeg havde tænkt på, at købe den men jeg ville lige vente til efter denne event. Det er nemlig “Black Musk” Jeg siger jer, at i bliver nød til at gå ind i The Body Shop butik og dufte til den! Oh My Gaard! Den er fantastisk, og man skal slet ikke bruge særlig meget da duften er stræk og tung. Jeg er virkelig en kæmpe fan! I bliver nød til at dufte til den, så forstår i mig! Ih.. Jeg elsker The Body shop..!! 

    Skriv en kommentar