MEETUP I SAMARBEJDE MED ESTÉE LAUDER + VIDEO..!

9. november 2015


Jeg har glædet mig, så meget til, at dele det her med jer! Jeg er SÅ taknemmelig og stolt! Det hele er pga alle jer, som følger mig på instagram, youtube og bloggen selvom den har stået stille forhold til sidste år TAK! For et par dage siden skrev jeg inde på min instagram, at jeg holdt meetup med Estée Lauder Danmark. Det bliver d. 19 november fra 15:00 til 18:00 inde på Magasin Nord (Kongens Nytorv i København) Jeg står inde ved Estée Lauder sammen med Estée Lauder’s piger + Gitte ((Nordic Pr & Ar Manager for Estée Lauder DK) Det er i forbindelse med de helt nye Pure Color Envy – Liquid Lip Potion, som jeg har testet i noget tid nu. I kan se videoen hvor jeg fortæller om dette meetup + Swatches aller 12 farver inde på min YouTube-Kanal (Se den lige her) Oveni får i 20% på disse læbestifter imens jeg er der. Jeg glæder mig til at se jer alle! I kan besøg Estée Lauder Danmark’s nye hjemme side HER. Vises d. 19 November..!! I KAN SE HELE VIDEOEN INDE PÅ MIN YOUTUBE-KANAL (INFO. + SWATCHES) LIGE HER.


    Skriv en kommentar